iMac Pro

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
iMac Pro on erittäin tyylikäs, sulavalinjainen ja ohut tietokone. Siinä on Macin historian tehokkain ja edistyksellisin yhdistelmä näytönohjaimia, prosessoreita, tallennustilaa, muistia ja liitäntöjä - kaikki pakattuna huikean Retina 5k -näytön taakse.

iMac Pro on tietokone, jolla luovat ihmiset voivat toteuttaa lennokkaita projekteja ja mielikuvuksellisia suunnitelmia. Olitpa sitten valokuvaaja, videoeditoija, graafinen suunnittelija tai vaikkapa arkkitehti, iMac Pro on yksi markkinoiden parhaita työkaluja.

iMac Pron näyttö on uskomaton. Näe kuvat ja mallinnukset uskomattoman yksityiskohtaisesti ja miljardin värin tuki tuovat ihailtavaksi näyttäviä ja todentuntuisia kuvia! Tuskin uskot silmiäsi nähdessäsi 5K-näytön ensimmäisen kerran. Resoluutioltaan 5120 x 2880 pikselin IPS-Retinanäyttö tuottaa ruudulle huikeat yli 14,7 miljoonaa pikseliä.

Tyylikkyydestään huolimatta iMac Pro on erittäin tehokas ja kestävä. iMac Prossa ytimiä on tarjolla 8, 10, 14 tai 18 ja kun mukaan lisätään vielä jopa 4,5 GHz yltävät Turbo Boost -nopeudet, suoriutuu iMac Pro haastavistakin tehtävistä leikiten. Uuden AVX-512-vektorikäskykannan ja välimuistiarkkitehtuurin ansiosta prosessori pystyy käsittelemään entistä enemmän dataa – entistä nopeammin.

Radeon Pro Vega ‑näytön­ohjaimen ansiosta iMac Prossa on kaikkiin aikaisempiin Maceihin verrattuna parhaat työasemaluokan grafiikat. Vega-arkkitehtuurilla varustetussa iMac Prossa on maksimissaan jopa 16 Gt HBM-muistia, mikä tuottaa tuntuvan harppauksen suorituskyvyssä. Radeon Pro Vega on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin mikään muu iMacin näytönohjain ja kolme kertaa nopeampi kuin Mac Pron näytönohjain.

iMac Prossa on neljä muistikanavaa joihin mahtuu muistia jopa 128Gt. Tällä määrällä muistia voi visualisoida, simuloida ja mallintaa suurikokoisia 3D-projekteja, luoda useita testausympäristöjä alustojen välistä kehittämistä varten ja pitää useita sovelluksia auki samanaikaisesti.

iMac Pro on varustettu nopealla flash-muistilla Tämän flash-muistin avulla työskentely esimerkiksi suurien 4K ja HD-projektien kanssa sujuu nopeammin kuin koskaan.

iMac Prossa on neljä Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia. Kaikki portit tarjoavat jopa 40GB/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille kovalevyille ja kameroille. Neljän USB 3 -portin ansiosta voi lisäksi yhdistää monia oheislaitteita, kuten tulostimen, iPhonen tai muistitikun. Tämän lisäksi iMac Prossa on 10 gigabitin Ethernet. Tämä mahdollistaa pöytäkoneiden välisen tiedostojen siirron ja työskentelemisen huipputehokkaan verkkotallennuslaitteen kanssa jopa kymmenen kertaa nopeammin.

Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat saattavat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Huomaa myös, että ostajan toiveiden mukaisesti tehtaalta muokattavina tilatuilla koneilla ei ole peruutus eikä palautusoikeutta.

Minkä prosessorin tarvitsen?
Kuinka paljon muistia tarvitsen?
Minkä näytönohjaimen tarvitsen?
Kuinka paljon tallennustilaa tarvitsen?

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

5 598,00 €
Tai vain 714,00 € / kk
Tuotekoodi MQ2Y2KS/A
Paino kg 9.7000
Käyttöjärjestelmä macOS Mojave
Mitat leveys, korkeus, syvyys 65,0 cm x 51,6 cm X 20,3 cm (jalustan syvyys)
Pakkauksessa iMac Pro, Tähtiharmaa Magic Keyboard numero­näppäimi­stöllä, Tähtiharmaa Magic Mouse 2, Lightning–USB-kaapeli, Virtajohto
Prosessorivaihtoehdot 2,3 GHz 18-ytiminen Intel Xeon W ‑prosessori, Turbo Boost jopa 4,3 GHz, 2,5 GHz 14-ytiminen Intel Xeon W ‑prosessori, Turbo Boost jopa 4,3 GHz, 3,0 GHz 10-ytiminen Intel Xeon W ‑prosessori, Turbo Boost jopa 4,5 GHz, 3,2 GHz 8-ytiminen Intel Xeon W ‑prosessori, Turbo Boost jopa 4,2 GHz
Takuu Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Vakio/ilmaiset ohjelmat AppStore, Yhteystiedot, Esikatselu, FaceTime, GarageBand, iMovie, Keynote, Kuvat, Mail, Muistiinpanot, Numbers, Pages, Photo Booth, Safari, Time Machine, Viestit
Yhteystekniikat 10Gb Ethernet, Bluetooth 4.2 -teknologia, Langaton 802.11ac Wi‑Fi-verkkotoiminto; IEEE 802.11a/b/g/n -yhteensopiva
Kamera(t) 10880p FaceTime HD -kamera
Prosessori 3,2 GHz 8-ytiminen Intel Xeon W ‑prosessori, Turbo Boost jopa 4,2 GHz
Näytön tuumakoko 27"; 5120 x 2880 pikselin tarkkuus
Ääni Stereo­kaiut­timet, Neljä mikrofonia, 3,5 mm kuulokeliitäntä
Tallennustila 1 Tt SSD
Liitännät 4 x Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, USB 3.0-portti 4 kpl
Muisti 32 Gt 2666 MHz DDR4 ECC -muistia
Muistivaihtoehdot 128 Gt 2666 MHz DDR4 ECC -muistia, 32 Gt 2666 MHz DDR4 ECC -muistia, 64 Gt 2666 MHz DDR4 ECC -muistia
Näytönohjain Radeon Pro Vega 56, jossa 8 Gt HBM2-muistia
Näytönohjainvaihtoehdot Radeon Pro Vega 56, jossa 8 Gt HBM2-muistia, Radeon Pro Vega 64, jossa 16 Gt HBM2-muistia
Väri Tähtiharmaa

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *