*Poistotuote* iMac 27" Retina 5K 3.5GHz quad-core Intel Core i5

Toimitusaika 1-2 päivää |
iMac on erittäin tyylikäs, sulavalinjainen, ohut - sanalla sanoen upea 5K näyttö - mutta tämä näyttö sisältää lisäksi itse tietokoneen! Eikä minkä tahansa koneen, vaan seitsemännen sukupolven Intel Core-prosessorit, nopeat näytönohjaimet, Fusion Driven, flash-tallennusvaihtoehdon ja nopean Wi-Fin. iMacissä riittää tehoa suunnittelustudioon ja tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan. Prosessori-, muisti-, tallennustila- ja näytönohjainvaihtoehtoja on useita.

iMac on kautta aikojen ollut väline, jolla luovat ihmiset ovat toteuttaneet lennokkaita projekteja ja mielikuvuksellisia suunnitelmia. Olitpa sitten valokuvaaja, videoeditoija, graafinen suunnittelija tai vaikkapa arkkitehti, iMac on ollut yksi markkinoiden parhaita työkaluja.

Nyt Apple teki hyvästä vielä paremman. Uuden 27-tuumaisen iMac Retina 5K:n näytössä on neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin tavallisen 27-tuumaisen iMacin näytössä. Näet kuvat ja mallinnukset uskomattoman yksityiskohtaisesti! Tuskin uskot silmiäsi nähdessäsi 5K-näytön ensimmäisen kerran. Resoluutioltaan 5120 x 2880 pikselin IPS-Retinanäyttö tuottaa ruudulle huikeat yli 14,7 miljoonaa kuvapistettä! Tällaisen pikselimäärän käsittelyyn tarvitaan myös huipputehokas näytönohjain.

iMac on tyylikkyydestään huolimatta tehokas ja kestävä. Koneen voi tilata tehdasmuokattuna jopa neliytimisellä 4,2 Ghz i7-prosessorilla. iMac 5K:ssa on tietenkin tehdasasennettuna uusi MacOS Sierra, jossa on lukuisia käyttöä helpottavia toimintoja. Mukana tulee myös kattava kokoelma ohjelmia, joiden käyttö on suunniteltu tukemaan Macin ja iOS-laitteiden yhteispeliä. MacOs -käyttöjärjestelmä on suunniteltu hyödyntämään jokaista ydintä, joten prosessorin suorituskyvystä on aidosti hyötyä muuallakin kuin paperilla.

iMac on valittavissa Fusion Drivella tai flash-muistilla (SSD). Koneessa tallennustilana käytetty Flash-muisti on paljon nopeampi ja luotettavampi kuin perinteinen kovalevy ja se vie jopa 90% vähemmän tilaa. Eron nopeudessa huomaa kaikessa: kone käynnistyy sekunneissa ja ohjelmat aukeavat nopeasti. Flash-muistissa ei ole liikkuvia osia, joten se on kestävä ja hiljainen. Fusion Drivessa yhdistyvät flash-tallennuksen nopeus ja perinteisen kovalevyn suuri tallennustila. Fusion Drive -tallennusratkaisussa usein käytettävät kohteet säilytetään nopeassa flash-tallennuksessa ja harvemmin käytetyt kohteet kovalevyllä. Järjestelmä luonnollisesti optimoi tätä tapahtumaa automaattisesti!

Uusimman 802.11ac Wi-Fi -tekniikan tuen ansoista langattomat yhteydet toimivat jopa kolme kertaa nopeammin kuin edellisellä sukupolvella. Bluetoothin avulla iMacin voi liittää bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin, kuten kuulokkeisiin ja kaiuttimiin langattomasti.

iMac-malleissa tulee vakiona kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia. Kumpikin tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille kovalevyille ja kameroille sekä kaksinkertaisen kaistanleveyden video- ja näyttöliitännöille. Neljän USB 3 -portin ansiosta voi lisäksi yhdistää monia oheislaitteita, kuten tulostimen, iPhonen tai muistitikun.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Normaali hinta: 2 398,00 €

Special Price 2 200,00 €

Tai vain 311,00 € / kk
Tuotekoodi MNEA2KS/A
Paino kg 9.5400
Käyttöjärjestelmä macOS Catalina
Mitat leveys, korkeus, syvyys 65,0 cm x 51,6 cm X 20,3 cm (jalustan syvyys)
Pakkauksessa iMac, Applen Magic Keyboard, Applen Magic Mouse 2, Virtajohto, Lightning-USB-kaapeli
Prosessorivaihtoehdot 4,2 GHz 4-ytiminen Intel Core i7, Turbo Boost jopa 4,5 GHz
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Yhteystekniikat Bluetooth 4.0 -teknologia, Ethernet 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-liitin)
Kamera(t) FaceTime HD -kamera
Prosessori 3,5 GHz 4-ytiminen Intel Core i5, Turbo Boost jopa 4,1 GHz
Näytön tuumakoko 27"; 5120 x 2880 pikselin tarkkuus
Ääni Stereokaiuttimet, kaksi mikrofonia, kuulokeportti
Tallennustila 1 Tt Fusion Drive -muisti
Liitännät 2 x Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, 3,5 mm ääniliitäntä, Gigabit ethernet -portti, Kensington-lukituskaapelin paikka, SDXC korttipaikka, USB 3.0-portti 4 kpl
Muisti 8 Gt 2400 MHz
Muistivaihtoehdot 32 Gt 2400 MHz, 64 GB 2400 MHz, 8 GB 2400 MHz
Näytönohjain Radeon Pro 575, jossa on 4 Gt näyttömuistia

Paras Mac

Nimimerkki: Mies | Lähetetty 22.3.2018
Tähteä

Mielestäni iMac on paras kone mac perheestä. Tyylikäs, ei liikaa johtoja, iso näyttö ja tehoa riittää. Jos ei kannettavaa tarvitse niin tämä on silloin paras vaihtoehto!

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *