*Poistotuote* iMac 21,5" Retina 4K 3.4GHz quad-core Intel Core i5

Toimitusaika 1-2 päivää |
iMac on kuin erittäin tyylikäs, sulavalinjainen, ohut - sanalla sanoen upea 4K näyttö - mutta tämä näyttö sisältää lisäksi itse tietokoneen! Eikä minkä tahansa koneen, vaan seitsemännen sukupolven Intel Core-prosessorit, nopeat näytönohjaimet, Fusion Driven, flash-tallennusvaihtoehdon ja nopean Wi-Fi:n. iMacissä riittää tehoa suunnittelustudioon ja tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan. iMac on saatavilla kahdessa eri koossa, 21,5” ja 27”. Prosessori-, muisti-, tallennustila- ja näytönohjainvaihtoehtoja on monia.

iMac on tyylikkyydestään huolimatta tehokas ja kestävä. OS X -käyttöjärjestelmä on suunniteltu hyödyntämään jokaista ydintä, joten prosessorin suorituskyvystä on aidosti hyötyä muuallakin kuin paperilla.

Nyt Apple teki hyvästä vielä paremman. Uudessa 21,5-tuumaisen iMacissa on nyt Retina 4K:n, joka on resoluutioltaan 4096 x 2304 pikselin IPS-Retinanäyttö. Näet kuvat ja mallinnukset uskomattoman yksityiskohtaisesti! Tuskin uskot silmiäsi nähdessäsi 4K-näytön ensimmäisen kerran.

iMac on valittavissa joko perinteisellä kovalevyllä, Fusion Drivella tai flash-muistilla. Koneessa tallennustilana käytetty Flash-muisti on paljon nopeampi ja luotettavampi kuin perinteinen kovalevy ja se vie jopa 90% vähemmän tilaa. Eron nopeudessa huomaa kaikessa: kone käynnistyy sekunneissa ja ohjelmat aukeavat nopeasti. Flash-muistissa ei ole liikkuvia osia, joten se on kestävä ja hiljainen. Uudessa Fusion Drivessa yhdistyvät flash-tallennuksen nopeus ja perinteisen kovalevyn suuri tallennustila. Fusion Drive -tallennusratkaisussa usein käytettävät kohteet säilytetään nopeassa flash-tallennuksessa ja harvemmin käytetyt kohteet kovalevyllä. Ja järjestelmä luonnollisesti optimoi tätä tapahtumaa automaattisesti!

Uusimman 802.11ac Wi-Fi -tekniikan tuen ansoista langattomat yhteydet toimivat jopa kolme kertaa nopeammin kuin edellisellä sukupolvella. Bluetoothin avulla iMacin voi liittää bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin, kuten kuulokkeisiin ja kaiuttimiin langattomasti.

iMac-malleissa tulee vakiona kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia. Kumpikin tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille kovalevyille ja kameroille sekä kaksinkertaisen kaistanleveyden video- ja näyttöliitännöille. Neljän USB 3 -portin ansiosta voi lisäksi yhdistää monia oheislaitteita, kuten tulostimen, iPhonen tai muistitikun.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Normaali hinta: 1 748,00 €

Special Price 1 640,00 €

Tai vain 229,00 € / kk
Tuotekoodi MNE02KS/A
Paino kg 5.6800
Käyttöjärjestelmä macOS Mojave
Mitat leveys, korkeus, syvyys 52,8 cm x 45,0 cm x 17,5 cm (jalustan syvyys)
Pakkauksessa iMac, Applen Magic Keyboard, Applen Magic Mouse 2, Virtajohto, Lightning-USB-kaapeli
Prosessorivaihtoehdot 3,4 GHz 4-ytiminen Intel Core i5, Turbo Boost jopa 3,8 GHz, 3,6 GHz 4-ytiminen Intel Core i7, Turbo Boost jopa 4,2 GHz
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Yhteystekniikat Bluetooth 4.0 -teknologia, Ethernet 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-liitin)
Kamera(t) FaceTime HD -kamera
Prosessori 3,4 GHz 4-ytiminen Intel Core i5, Turbo Boost jopa 3,8 GHz
Näytön tuumakoko 21,5"; 4096 x 2304 pikselin tarkkuus
Ääni Stereokaiuttimet, kaksi mikrofonia, kuulokeportti
Tallennustila 1 Tt Fusion Drive -muisti
Liitännät 2 x Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, Gigabit ethernet -portti, Kensington-lukituskaapelin paikka, SDXC korttipaikka, USB 3.0-portti 4 kpl
Muisti 8 Gt 2400 MHz
Muistivaihtoehdot 32 Gt 2400 MHz, 8 GB 2400 MHz
Näytönohjain Radeon Pro 560, jossa on 4 Gt näyttömuistia

Ipatti Pro

Nimimerkki: A.A.T.Tanttu | Lähetetty 24.4.2019
Tähteä

Ihan helppo käyttää ja on ollut monessa mukana ja matkoilla on ollut mukana ja kun en käytä kannettava tietokonetta niin käytän iltaisin tätä konetta ja Parasta mitä minulla on ollut

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *