iPad huolto

iPad vaatii harvoin huoltoa, mutta me Varimportissa korjaamme kaikki iPadin laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmat nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta. Varimport Oy on Applen valtuuttama iPad-huolto, joten iPadisi takuu säilyy ennallaan huoltotoimenpiteistä huolimatta. Huoltoteknikkomme ovat Applen kouluttamia ja sertifioimia, joten suoritamme kaikki huolto- ja korjaustoimenpiteet tarkasti valmistajan ohjeistusta noudattaen.

Huollossamme iPadille ajetaan Applen oma kattava diagnostiikka, jonka avulla saamme selville kaikki iPadia mahdollisesti vaivaavat asiat. Useimmat iPadin laiteviat, kuten rikkoutunut näyttö tai heikentynyt akku, korjataan vaihtamalla laite vastaavaan korvaavaan iPadiin edullisemmalla laitevaihtohinnalla. Huoltomme hoitaa laitevaihdon Applen kanssa ja tarvittaessa autamme vanhan laitteen tietojen varmuuskopioinnissa ja siirtämisessä uuteen laitteeseen. 

Korjausohjelmat

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme voi hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löytää Applen sivuilta: https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Diagnosoinnit ja korjausarviot

Jos laitteelle on sattunut vahinko tai se ei ole takuun, AppleCaren tai korjausohjelman piirissä, teemme laitteelle kattavat diagnostiikkatestit ja annamme arvion laitteen korjauskuluista, sekä tarvittaessa uuden vastaavan laitteen hinnan. Tarvittaessa teemme korjausarvion myös kirjallisena, mikäli sellaista tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Datan siirto ja varmuuskopiointi

Useimmat iPad-huollot edellyttävät laitteen tyhjentämistä ja kaikkien tiedostojen poistamista. Koska iPadeja ei avata, on korjaustoimenpide useimmiten laitevaihto. Vaihtolaitteet toimitetaan uusimmalla iOS-järjestelmällä mutta ilman asiakkaan tietoja.

Huoltomme voi kuitenkin tarvittaessa varmuuskopioida vanhan laitteen tiedott ja siirtää ne uuteen laitteeseen. Varmuuskopio säilytetään huollon ajan Varimportin omilla palvelimillamme, joihin ei ole ulkopuolisilla mitään pääsyä.

Aktivointilukitus (Find My iPhone/iPad)

Ennen kuin tuot iPadisi huoltoon tulee siitä poistaa Find My iPad käytöstä. Jos et tiedä miten Find My iPadin saadaan kytkettyä pois päältä, käy sivulla https://varimport.fi/huolto/huollon-kysymykset ja etsi sieltä kohta "Apple ID ja aktivointilukitus (Find My iPhone/iPad)".

Käyttöopastus

Jos haluat itse oppia ottamaan iPadistasi kaiken irti, kannattaa ostaa huoltoteknikoltamme henkilökohtaista käyttöopastusta. Jo 15 minuutin sessiossa oppii paljon hyödyllistä tietoa laitteen käytöstä ja opastuks sisältää juuri sinua kiinnostavia tai sinulle epäselviä asioita.