iPad-huolto

Huollamme kaikki iPadit nopeasti ja ammattitaidolla ostopaikasta riippumatta. Varimport Oy on Applen valtuuttama huolto, joten iPadin takuu säilyy ennallaan.

Huoltoteknikkomme ovat huolellisesti koulutettuja sekä Applen sertifioimia ja suoritamme kaikki toimenpiteet tarkasti valmistajan ohjeistusta noudattaen. Laitteille ajetaan valmistajan oma kattava diagnostiikka, jotta laitteen toiminta voidaan varmistaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjausohjelmat

Joillekin laitteille julkaistaan toisinaan takuun ulkopuolisia korjausohjelmia. Huoltomme voi hoitaa kaikki korjausohjelmien alaiset huollot. Voimassa olevat korjausohjelmat löytää Applen sivuilta: https://www.apple.com/fi/support/exchange_repair/

Diagnosoinnit ja korjausarviot

Jos laitteelle on sattunut vahinko tai se ei ole takuun, AppleCaren tai korjausohjelman piirissä, teemme laitteelle kattavat diagnostiikkatestit ja annamme arvion laitteen korjauskuluista, sekä tarvittaessa uuden vastaavan laitteen hinnan. Tarvittaessa teemme korjausarvion myös kirjallisena, mikäli sellaista tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Datan siirto ja varmuuskopiointi

Useimmat iPad-huollot edellyttävät laitteen tyhjentämistä ja kaikkien tiedostojen poistamista. Koska iPadeja ei avata, on korjaustoimenpide useimmiten laitevaihto. Vaihtolaitteet toimitetaan uusimmalla iOS-järjestelmällä mutta ilman asiakkaan tietoja.

Huoltomme voi kuitenkin tarvittaessa varmuuskopioida vanhan laitteen tiedott ja siirtää ne uuteen laitteeseen. Varmuuskopio säilytetään huollon ajan Varimportin omilla palvelimillamme, joihin ei ole ulkopuolisilla mitään pääsyä.

Aktivointilukitus (Find My iPhone/iPad)

Ennen kuin tuot iPadisi huoltoon tulee siitä poistaa Find My iPad käytöstä. Jos et tiedä miten Find My iPadin saadaan kytkettyä pois päältä, käy sivulla https://varimport.fi/huolto/huollon-kysymykset ja etsi sieltä kohta "Apple ID ja aktivointilukitus (Find My iPhone/iPad)".