Apple Watch Ultra CELLULAR - 49 mm titaanikuori ja oranssi Alpine-ranneke - keskikokoinen

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Watch Ultra on järein, kyvykkäin ja korroosionkestävä älykello. Uudelleen muotoillun kuoren korkea reuna ympäröi tasaista safiirilasia ja suojaa sitä reunaan kohdistuvilta iskuilta. Digital Crownia ja sivupainiketta on suurennettu, joten niitä on helpompi käyttää vaikka hanskat kädessä. Kello on valmistettu avaruusteollisuustason titaanista.

Apple Watch Ultra:ssa on isoin ja kirkkain näyttö tähän menessä. Suora auringonvalo ei ole ongelma aina päällä olevalle Retina-näytölle, jonka kirkkaus on 2000 nitiä. Hämärissä valo-olosuhteissa kellon ruudun yötilan voi aktivoida Digital Crownia pöyrittämällä ja kellotaulu muuttuu kirkkaanpunaiseksi.

Toiminto-painikkeella pääsee nopeasti käyttämään erilaisia toimintoja. Se on muokattavissa halutulla tavalla ja sen kautta pääsee muun muassa treeniasetuksiin, merkkaamaan Kompassin reittipisteitä tai aloittamaan sukelluksen.

Apple Watch Ultra pystyy havait­semaan, jos on joutunut vakavaan auto-onnetto­muuteen. Kun kolarin­tunnistus huomaa onnetto­muuden, se voi ottaa auto­maattisesti yhteyden hätä­keskukseen, kertoa hätä­keskus­päivystäjille sijainnin ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteys­henkilöille.

Apple Watch Ultrassa on myös uusi tarkka kaksi­taajuuk­sinen GPS-järjestelmä, joka tarjoaa vaikuttavaa täsmällisyyttä kaikkein vaikeimmissakin olosuhteissa.

Eksyessä tai loukkaantuessa Apple Watch Ultrassa on 86 desibelin sireeni, joka tuottaa meteliä hädän hetkellä. Aktivoi sireeni painamalla Toiminto-painiketta pitkään. Se kuuluu jopa 180 metrin päähän. Kello on vedenpitävä 100m asti.

Syvyysmittaria käyttävä Syvyys-appi sopii erin­omaisesti snorklaukseen ja vastaaviin vedenalaisiin harrastuksiin. Apista näkee kellonajan, nykyisen syvyyden, veden lämpötilan, veden alla vietetyn ajan ja saavutetun enimmäis­syvyyden. Apin saa jopa aktivoitumaan automaat­tisesti, kun sukeltaa pinnan alle.

Apple Watch Ultra sopii myös arkikäyttöön. Sen ominaisuudet auttavat pysymään terveenä, turvassa ja yhteyksissä joka päivä. Uusi ruumiinlämmön­tunnistus tuo uudenlaista tietoa terveydestä ja helpottaa kuukautiskierron seurantaa. EKG-appi voi tallentaa sykkeen ja sydänrytmin sähköisellä sykeanturilla. Myös veren happitaso on mitattavissa.

Apple Watch vaatii iPhone 8:n tai uudemman, jossa on uusin iOS-versio.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

1 008,00 €
Tai vain 136,00 € / kk
Tuotekoodi MQFL3KS/A
Kellotaulun koko 49 mm
Kellon runko Titaani
Siru S8 ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori
Yhteystekniikat

LTE ja UMTS (Cellular -mallit)
Wifi
Bluetooth 5.0

Rannekkeen väri Oranssi
Virta Jopa 36 tuntia. 18 tuntia LTE-yhteydellä
Vesi- ja polytiivis Vedenpitävä 100 metriin saakka. Uinnin­kestävä ja valmius vapaa-ajan sukellukseen 40 m saakka.
Rannekkeen koko 145 - 190 mm
Liitettävyys GPS + Cellular

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register