Apple Watch Series 7 CELLULAR - 41 mm sininen alumiinikuori ja syvänteensininen urheiluranneke

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Tarjous on voimassa varastoerälle.

Apple Watch Series 7 on täydellinen kumppani iPhonen käyttöön. Sen avulla yhteydenpito ihmisiin sekä ilmoituksiin reagoiminen käy käden käänteessä. Jokapäiväiset asiat kuten viestien, puhelujen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen käy Apple Watch Series 7:lla helpommin ja tehokkaammin eikä puhelinta tarvitse turhaan taskusta kaivaa näitä toimintoja suorittaakseen. Taptic Engine -värinämoottori pitää huolen siitä, että ilmoitukset tulevat aina huomatuiksi.

Apple Watch Series 7:ssa on upea Retina-näyttö, jolta näkee enemmän yhdellä vilkaisulla. Kellossa on aina päällä oleva näyttö, joten ei tarvitse nostaa rannetta tai koskettaa näyttöä nähdäkseen ajan tai muita kellotaulun tietoja. Jotta aina päällä olevalle näytölle riittää akunkestoa koko päiväksi, näyttö himmenee ranteen ollessa alhaalla. Näytön pyöristetyt kulmat on sovitettu kuoren kaarteen mukaisiksi, joten kellon ulkoasu on sulavalinjainen ja miellyttävä. Apple Watch Series 7:n näyttö on 50% paksumpi etulasi, mikä tekee siitä vahvemman ja kestävämmän.

Apple Watch Series 7 on varustettu Force Touch näytöllä, joka tunnistaa kosketuksen voiman ja tuo esille lisää säätimiä esimerkiksi Viestit-, Musiikki- ja Kalenteri -ohjelmissa. Digital Crown -nupin avulla voi kuvia lähentää tai loitontaa, selata luetteloita, tehdä valintoja sekä nähdä tulevat ja menneet tapahtumat.

Veren happitaso on tärkeä kehon yleisen hyvinvoinnin mittari. Se auttaa myös ymmärtämään, miten hyvin elimistöön imeytyy happea ja kuinka paljon happea keho saa. Apple Watch Series 7:n mahtavan uuden tunnistimen ja apin avulla voi mitata välittömästi veren happi­tason.

Apple Watch Series 7 kykenee luomaan EKG-apin avulla sydänsähkökäyrän. Kosketa Digital Crownia, niin EKG-aaltomuoto luodaan 30 sekunnissa.

Apple Watch Series 7:n koko lataus­­järjestelmä on uudistettu. Päivitetyn lataus­arkki­tehtuurin ja USB‑C-pika­lataus­kaapelin ansiosta lataaminen nollasta 80 prosenttiin kestää noin 45 minuuttia.

Apple Watch Series 7 on vedenpitävä 50 metriin saakka, joten se sopii loistavasti uimiseen tai vesisotaan.

Apple Watch Series 7 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman toimiakseen.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 398,00 € 09/03/2023

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

398,00 €
Tai vain 59,00 € / kk
Tuotekoodi MKHU3KS/A
Kellotaulun koko 41 mm
Kellon runko Alumiini
Liitäntä ja portit USB-C
Rannekkeen väri Syvänteen­­sininen
Mikä ranneke? Urheiluranneke
Sopii ranteeseen 130 - 200 mm
Liitettävyys GPS + Cellular

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews.Please, log in tai register.