Apple Watch Series 4 CELLULAR - 40 mm hopeanvärinen alumiinikuori ja valkoinen urheiluranneke

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Watch Series 4 on täysin uusiksi suunniteltu älykello vailla vertaansa ja loistava kumppani iPhonen käyttöön. Sen avulla yhteydenpito ihmisiin sekä ilmoituksiin reagoiminen käy käden käänteessä. Jokapäiväiset asiat kuten viestien, puhelujen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen käy Apple Watch Series 4:lla helpommin ja tehokkaammin eikä puhelinta tarvitse turhaan taskusta kaivaa näitä toimintoja suorittaakseen. Taptic Engine -värinämoottori pitää huolen siitä, että ilmoitukset tulevat aina huomatuiksi.

Sisäänrakennettu cellular ominaisuus mahdollistaa puheluiden vastaanottamisen, tekstiviestien lähetyksen sekä musiikin suoratoiston ilman, että puhelin pitää olla mukana.

Apple Watch Series 4 on varustettu Force Touch näytöllä, joka tunnistaa kosketuksen voiman ja tuo esille lisää säätimiä esimerkiksi Viestit-, Musiikki- ja Kalenteri -ohjelmissa. Digital Crown -nupin avulla voi kuvia lähentää tai loitontaa, selata luetteloita, tehdä valintoja sekä nähdä tulevat ja menneet tapahtumat. Apple Watch Series 4:ssa on entistä suurempi ja tehokkaampi kaiutin, joka antaa Sirille ja mikrofonille huomattavasti paremman äänenlaadun. Lisäksi mikrofoni on siirretty vastakkaiselle puolelle, joka vähentää kaikua puheluiden aikana.

Apple Watch 4:ssa on suurin koskaan valmistettu Apple Watch -näyttö. Pyöristetyt kulmat on sovitettu kuoren kaarteen mukaisiksi, joten kellon ulkoasu on sulavalinjainen ja miellyttävä. Näytön kapeampien reunusten ansiosta katseltava alue on yli 30% suurempi ja jotta näytön uusista mitoista saa kaiken hyödyn irti on koko käyttöliittymä suunniteltu uudelleen siten, että se tarjoaa enemmän tietoa ja yksityiskohtia. Uuteen Infograafi-kellotauluun mahtuu jopa kahdeksan komplikaatiota. Lisäksi LTPO-näyttöteknologia parantaa energiatehokkuutta, joten laitetta voi käyttää koko päivän yhdellä latauksella.

Apple Watch Series 4 on kädessä kulkeva huippuluokan treenikumppani. Siinä on automaattinen treenin tunnistus, uudet jooga- ja patikointitreenit sekä edistykselliset ominaisuudet juoksijoille, kuten askeltiheys ja vauhti-ilmoitukset.

Apple Watch Series 4 kellon sykkeen seurantaa on myös parannettu huomattavasti. Sen optinen sensori on aiempaa tarkempi ja kellon Digital Crown -nuppiin on lisätty sähköinen sykesensori.

Apple Watch Series 4 vaatii iPhone 6:n tai uudemman toimiakseen.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

538,00 €
Tai vain 77,00 € / kk
Tuotekoodi MTVA2KS/A
Kellotaulun koko 40 mm
Kellon runko Alumiini
Liitäntä ja portit 4G LTE ja UMTS, Bluetooth 5.0, Sisäänrakennettu GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS, Wi-Fi
Vedenpitävyys Vedenkestävä
Kellon lasi Ion-X lasi
Apple Watch Prosessori 64-bittinen 2-ytiminen S4-prosessori
Käyttöjärjestelmä WatchOS 5
Mikä ranneke? Sport-ranneke
Sopii ranteeseen 130 - 200 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Yhteensopivat iPhonet iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
Liitettävyys GPS + Cellular

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *