Apple Watch Series 4 - 40 mm hopeanvärinen alumiinikuori ja valkoinen urheiluranneke

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Watch Series 4 on täysin uusiksi suunniteltu älykello vailla vertaansa ja loistava kumppani iPhonen käyttöön. Sen avulla yhteydenpito ihmisiin sekä ilmoituksiin reagoiminen käy käden käänteessä. Jokapäiväiset asiat kuten viestien, puhelujen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen käy Apple Watch Series 4:lla helpommin ja tehokkaammin eikä puhelinta tarvitse turhaan taskusta kaivaa näitä toimintoja suorittaakseen. Taptic Engine -värinämoottori pitää huolen siitä, että ilmoitukset tulevat aina huomatuiksi.

Apple Watch Series 4 on varustettu Force Touch näytöllä, joka tunnistaa kosketuksen voiman ja tuo esille lisää säätimiä esimerkiksi Viestit-, Musiikki- ja Kalenteri -ohjelmissa. Digital Crown -nupin avulla voi kuvia lähentää tai loitontaa, selata luetteloita, tehdä valintoja sekä nähdä tulevat ja menneet tapahtumat. Apple Watch Series 4:ssa on entistä suurempi ja tehokkaampi kaiutin, joka antaa Sirille ja mikrofonille huomattavasti paremman äänenlaadun. Lisäksi mikrofoni on siirretty vastakkaiselle puolelle, joka vähentää kaikua puheluiden aikana.

Apple Watch 4:ssa on suurin koskaan valmistettu Apple Watch -näyttö. Pyöristetyt kulmat on sovitettu kuoren kaarteen mukaisiksi, joten kellon ulkoasu on sulavalinjainen ja miellyttävä. Näytön kapeampien reunusten ansiosta katseltava alue on yli 30% suurempi ja jotta näytön uusista mitoista saa kaiken hyödyn irti on koko käyttöliittymä suunniteltu uudelleen siten, että se tarjoaa enemmän tietoa ja yksityiskohtia. Uuteen Infograafi-kellotauluun mahtuu jopa kahdeksan komplikaatiota. Lisäksi LTPO-näyttöteknologia parantaa energiatehokkuutta, joten laitetta voi käyttää koko päivän yhdellä latauksella.

Apple Watch Series 4 on kädessä kulkeva huippuluokan treenikumppani. Siinä on automaattinen treenin tunnistus, uudet jooga- ja patikointitreenit sekä edistykselliset ominaisuudet juoksijoille, kuten askeltiheys ja vauhti-ilmoitukset.

Apple Watch Series 4 kellon sykkeenseurantaa on myös parannettu huomattavasti. Sen optinen sensori on aiempaa tarkempi ja kellon Digital Crown -nuppiin on lisätty sähköinen sykesensori.

Näiden uudistuksien avulla Apple Watch Series 4 pystyy tuottamaan EKG:n (sydänsähkökäyrän) 30 sekunnissa ja tämän tiedon avulla pystytään kertomaan onko sydämesi rytmissä merkkejä eteisvärinästä. Sykeanturi antaa myös ilmoituksen matalasta sykkeestä, jos levossa ollessa syke laskee alle tietyn arvon 10 minuutin ajaksi.

Apple Watch Series 4 vaatii iPhone 5s:n tai uudemman toimiakseen.

Huom. Apple Watch GPS + Cellular versio EI OLE saatavilla Suomessa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 200 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 2-3 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

438,00 €
Tai vain 64,00 € / kk
Tuotekoodi MU642KS/A
Kellotaulun koko 40 mm
Kellon runko Alumiini
Liitäntä ja portit Bluetooth 4.2, Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS, Wi-Fi
Vedenpitävyys Vedenkestävä
Kellon lasi Ion-X lasi
Apple Watch Prosessori 64-bittinen 2-ytiminen S4-prosessori
Käyttöjärjestelmä WatchOS 5
Mikä ranneke? Sport-ranneke
Sopii ranteeseen 130 - 200 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Yhteensopivat iPhonet iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *