Apple Watch Series 3 CELLULAR - 38 mm hopeanvärinen alumiinikuori ja valkoinen urheiluranneke

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Watch Series 3 on älykello vailla vertaansa ja loistava kumppani iPhonen käyttöön. Sen avulla yhteydenpito ihmisiin sekä ilmoituksiin reagoiminen käy käden käänteessä. Jokapäiväiset asiat kuten viestien, puhelujen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen käy Apple Watch Series 3:lla helpommin ja tehokkaammin eikä puhelinta tarvitse turhaan taskusta kaivaa näitä toimintoja suorittaakseen. Taptic Engine -värinämoottori pitää huolen siitä, että ilmoitukset tulevat aina huomatuiksi. Lisäksi musiikin kuunteleminen, navigoiminen haluttuun määränpäähän tai aktiviteettien seuraaminen luonnistuu Apple watch Series 3:n avulla kuin tanssi.

Sisäänrakennettu cellular ominaisuus mahdollistaa puheluiden vastaanottamisen, tekstiviestien lähetyksen sekä musiikin suoratoiston ilman, että puhelin pitää olla mukana.

Apple Watch Series 3 on varustettu Force Touch näytöllä, joka tunnistaa kosketuksen voiman ja tuo esille lisää säätimiä esimerkiksi Viestit-, Musiikki- ja Kalenteri -ohjelmissa. Digital Crown -nupin avulla voi kuvia lähentää tai loitontaa, selata luetteloita, tehdä valintoja sekä nähdä tulevat ja menneet tapahtumat.

Apple Watch Series 3:n kellotaulut ovat muokattavissa käyttäjän haluja seuraten. Tyylejä, värejä sekä komplikaatioita yhdistelemällä sopivan kellotaulun luominen käy helposti. Tarjolla on myös lukuisia eri rannekkeita, joiden avulla jokainen varmasti löytää itselleen sopivan rannekkeen. Apple Store tarjoaa myös lukuisia sovelluksia Apple Watchille, jotka tekevät siitä vieläkin hyödyllisemmän.

Apple Watch Series 3:n on vedenkestävä 50 metriin saakka, joten sen kanssa voi huoletta uida. Sisäänrakennettu GPS ja uusi korkeusmittari tuottavat tarkat tiedot nopeudesta, etäisyydestä ja sijainnista, vaikka iPhone ei ole mukana. Päivitetystä Harjoittelu-apista löytyvät nyt HIIT-intervalliharjoittelu ja automaattiset asetukset uintikierroksille. Kellossa on myös parannettu Syke-appi, entistä paremmin reagoiva Siri ja Apple Music suosikkosoittolistat saa suoraan ranteeseen.

Apple Watch Series 3 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman toimiakseen.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

338,00 €
Tai vain 52,00 € / kk
Tuotekoodi MTGN2FS/A
Kellotaulun koko 38 mm
Kellon runko Alumiini
Liitäntä ja portit Bluetooth 4.2, Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS, Wi-Fi
Vedenpitävyys Vedenkestävä
Kellon lasi Ion-X lasi
Apple Watch Prosessori Kaksiytiminen S3-prosessori
Käyttöjärjestelmä WatchOS 5
Mikä ranneke? Sport-ranneke
4 130 - 200 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Yhteensopivat iPhonet iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
Liitettävyys GPS + Cellular

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *