Apple Watch SE - 40mm kullanvärinen alumiinikuori ja hietaroosa urheiluranneke

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple Watch SE on älykello vailla vertaansa ja loistava kumppani iPhonen käyttöön. Sen avulla yhteydenpito ihmisiin sekä ilmoituksiin reagoiminen käy käden käänteessä. Jokapäiväiset asiat kuten viestien, puhelujen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen käy Apple Watch SE:llä helpommin ja tehokkaammin eikä puhelinta tarvitse turhaan taskusta kaivaa näitä toimintoja suorittaakseen. Taptic Engine -värinämoottori pitää huolen siitä, että ilmoitukset tulevat aina huomatuiksi.

Apple Watch SE:ssä on suuri Retina-näyttö, jolta näkee enemmän yhdellä vilkaisulla. Näytön pyöristetyt kulmat on sovitettu kuoren kaarteen mukaisiksi, joten kellon ulkoasu on sulavalinjainen ja miellyttävä. Edistykselliset tunnistimet seuraavat liikkumista ja tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestä ja turvallisuudesta.

Apple Watch SE on varustettu Force Touch näytöllä, joka tunnistaa kosketuksen voiman ja tuo esille lisää säätimiä esimerkiksi Viestit-, Musiikki- ja Kalenteri -ohjelmissa. Digital Crown -nupin avulla voi kuvia lähentää tai loitontaa, selata luetteloita, tehdä valintoja sekä nähdä tulevat ja menneet tapahtumat.

Apple Watch SE on kädessä kulkeva huippuluokan treenikumppani. Aktiivisuus­ympyrät näyttävät kaiken päivän mittaan tapahtuneen liikkumisen kolmella mittarilla: arki­liikunta, liikunta ja seisominen.

Sisäisen kiihtyvyysanturin ja gyroskooppinsa avulla Apple Watch SE tunnistaa, jos henkilö kaatuu ja soittaa hätä­puhelun, mikäli henkilö ei pääse itse liikkumaan.

Apple Watch SE on vedenpitävä 50 metriin saakka, joten se sopii loistavasti uimiseen tai vesisotaan.

Apple Watch SE vaatii iPhone 6s:n tai uudemman toimiakseen.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

308,00 €
Tai vain 48,00 € / kk
Tuotekoodi MYDN2KS/A
Kellotaulun koko 40 mm
Kellon runko Alumiini
Liitäntä ja portit Bluetooth 5.0, Sisäänrakennettu GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS, Wi-Fi
Vedenpitävyys Vedenkestävä
Apple Watch Prosessori S5 SiP 64-bittisellä kaksiytimisellä prosessorilla
Käyttöjärjestelmä WatchOS 7
Mikä ranneke? Sport-ranneke
Sopii ranteeseen 130 - 200 mm
Rannekkeen väri Hietaroosa
Yhteensopivat iPhonet iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
Liitettävyys GPS

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *