Apple TV 4K (2. sukupolvi) 32Gt

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple TV 4K (2. sukupolvi) on pienikokoinen viihteen välityslaite, joka välittää mitä tahansa, esimerkiksi musiikkia, kuvia ja videoita, iPadista, iPodista, iPhonesta ja Macilta televisioon tai tykkiin. Airplayn avulla voi Apple TV 4K:ta käyttää uuden Macin laajennettuna näyttönä tai toistaa esimerkiksi Yle Areenaa televisiossa iPadiltä.

Apple TV 4K (2. sukupolvi) tuo televisioon Applen suosikkipalvelut. Suuren kuvanopeuden 4K HDR tarjoaa sulavamman ja terävämmän videokuvan, luonnollisemmat värit sekä tarkemmat yksityiskohdat. Dolby Atmos -ääniominaisuus tuo television ruudulle uskomattoman äänielämyksen.

Apple TV Remote ‑kaukosäädin (2. sukupolvi) ja sen täysin uusi kosketuslevy tarjoavat loistavan tuntuman. Klikkaa otsikoita, selaa soittolistoja pyyhkäisemällä ja etsi videosta haluttu kohta tekemällä pyörivää liikettä ulommalla ympyrällä.

Tehokas A12 Bionic ‑siru tarjoaa loistavan suorituskyvyn peleille ja apeille. Lisävarusteilla, kuten peli­ohjaimilla ja kuulokkeilla, voi käyttökokemuksen nostaa aivan uudelle tasolle.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Tuotekoodi MXGY2KK/A
Liitännät Ethernet, HDMI
Pakkauksessa Apple TV 4K (2. sukupolvi), Apple TV Remote, Virtajohto, Lightning-USB-kaapeli
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Tallennustila 32 Gt

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *