Apple TV 4K

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Apple TV 4K on pienikokoinen viihteen välityslaite, joka välittää mitä tahansa, esimerkiksi musiikkia, kuvia ja videoita, iPadista, iPodista, iPhonesta ja Macilta televisioon tai tykkiin. Airplayn avulla voi Apple TV 4K:ta käyttää uuden Macin laajennettuna näyttönä tai toistaa esimerkiksi Yle Areenaa televisiossa iPadiltä. Apple TV 4K:n kautta voi myös toistaa iTunesista vuokrattuja elokuvia tai katsella ohjelmia omalta Netflix-tililtä suoratoistolla.

Apple TV 4K:lla voi katsoa elokuvat ja TV-sarjat 4K HDR ‑tarkkuudella. 4K tarkkuudella kuva on tarkempi, sillä se tarjoaa jopa neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin tavallinen HD-tarkkuus. HDR (High Dynamic Range) näyttää kirkkaammat, todentuntuisemmat värit ja enemmän yksityiskohtia.

Apple TV 4K on varustettu tvOS:llä sekä Sirillä (ei saatavilla Suomessa). Lisäksi Apple TV 4K:ssa on App Store, joka mahdollistaa tuhansien appien (ohjelmien) lataamisen Apple TV 4K:hon ja sitä kautta televisioon. Apeista löytää viihdettä aina hitti­elokuvista, TV-sarjoista ja suorista urheilu­lähetyksistä uutisiin ja säähän. Tarjolla on myös lasten­ohjelmia, musiikki­tapahtumia, konsertteja, podcasteja ja paljon muuta.

Apple TV 4K Remote ‑kaukosäätimessä on tarkka Touch-kosketus­pinta, jonka kanssa Apple TV 4K:ssa navigointi on helppoa. Sillä voi myös säätää TV:n tai A/V-vastaanottimen äänen­voimakkuutta. Bluetoothin ansiosta kauko­säädintä ei tarvitse osoittaa TV:tä kohti, sillä Apple TV 4K poimii komennot joka puolelta huonetta.

Tehokas A10X Fusion ‑siru tarjoaa loistavan suorituskyvyn peleille ja apeille. Lisävarusteilla, kuten peli­ohjaimilla ja kuulokkeilla, voi käyttökokemuksen nostaa aivan uudelle tasolle.

Apple TV 4K otetaan käyttöön kytkemällä virtajohto pistorasiaan ja Apple TV 4K HDMI-kaapelilla HD-televisioon. Apple TV 4K välittää samassa langattomassa verkossa olevien IOS ja Mac-laitteiden sisällön television näytölle.

ILMAINEN TOIMITUS yli 200 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 2-3 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

198,00 €
Tai vain 34,00 € / kk
Tuotekoodi 32Gt: MQD22KK/A | 64Gt: MP7P2KK/A
Paino kg 0.4250
Liitännät HDMI 2.0a, Gigabit ethernet -portti
Mitat leveys, korkeus, syvyys 98 x 35 x 98 mm
Pakkauksessa Apple TV 4K, Apple TV Remote -kaukosäädin, Virtajohto, Lightning-USB-kaapeli
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Järjestelmävaatimukset Ostosten tekeminen ja vuokraaminen iTunesissa sekä Kotijako edellyttävät iTunes Store -tiliä, Edellytyksenä langaton 802.11-verkkotoiminto, Ethernet-verkko tai laajakaista-internetyhteys, Langaton videostreamaus edellyttää seuraavia: 802.11a, g, n tai ac,
Tuoteominaisuudet A10X Fusion ‑siru
Yhteystekniikat 10/100BASE-T Ethernet, Bluetooth 5.0, Infrapunalähetin, Wi‑Fi (802.11ac)

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *