Apple Studio Display

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Studio Display on iso ja upea 27 tuuman Retina 5K -näyttö. Siinä on tukku uskomattomia ominaisuuksia, jotka saavat kaiken heräämään eloon upeissa väreissä ja loistavissa yksityiskohdissa.

Studio Display tarjoaa entistä luonnol­lisemman katselukokemuksen hyödyntämällä ympäristön valoisuuden tunnistusta, joka säätää näytön väri­lämpötilan automaat­tisesti ympäristön mukaiseksi.

Studio Displayssa on vakiona alan johtava heijastuksia vähentävä pinnoite, joka on suunniteltu katselu­mukavuuden ja luettavuuden parantamiseksi. Kun heijastuksia on äärimmäisen vähän, näkyy jokainen sana ja pikseli erinomaisen terävästi.

Studio Display on saata­villa myös innovatiivisella nano­pinnoituksella. Se sopii erin­omaisesti tiloihin, joissa on kirkkaita valon­lähteitä, kuten paljon auringon­valoa. Pinnoite hajottaa valon vähentäen heijastuksia entisestään. Kuvanlaatu on loistava myös haastavissa valaistus­olosuhteissa.

Studio Display -näytössä on edistyk­sellinen kamera, jossa on 12 Mpix kenno ja 122 asteen kuvakulma. Applen sirun (A13 Bionic) ansiosta näytössä on Valokeila-toiminto nyt ensi kertaa Macissa. Kun liikkuu, Valokeila-toiminto pitää henkilön keskellä kuvaa. Näkymä laajenee tai lähenee sen mukaan kun muita liittyy puheluun tai poistuu siitä. Kolmen studio­tason mikrofonin järjestelmä saa äänen kuulumaan kirkkaasti video­puheluissa ja äänityksissä. Suuntaavien mikrofonien ansiosta ääni kuuluu ympäröivän hälyn keskeltä.

Studio Display -näytössä on kuusi kaiutinta. Neljä tärinää vaimentavaa basso­kaiutinta tuottavat muhkeat ja selkeät bassot ja vähentävät säröytymistä. Ja kaksi huipputehokasta diskantti­kaiutinta tuottavat tarkat keski­äänet ja kirkkaat ylä-äänet.

Kolmen USB‑C-portin avulla voi liittää ja ladata laitteita sekä antaa niille virtaa. Studio Display voidaan liittää Thunderbolt-portin avulla Maciin yhdellä kaapelilla. Samalla portilla voidaan ladata yhteensopivia Mac-kannettavia ja jopa pikaladata 14 tuuman MacBook Pro.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

1 818,00 €
Tai vain 238,00 € / kk
Tuotekoodi MK0U3KS/A
Mitat leveys, korkeus, syvyys

Korkeus: 47,8 cm
Leveys: 62,3 cm
Syvyys: 16,8 cm

Pakkauksessa Studio Display, Thunderbolt-kaapeli (1 m)
Näyttö

Retina 5K ‑näyttö
27 tuuman (lävistäjä) Retina 5K ‑näyttö
5120 x 2880 tarkkuus, 218 pikseliä tuumalla

Kamera

12 Mpix ultralaajakulmakamera, jossa on 122° kuvakulma
ƒ/2.4 aukko
Valokeila

Ääni

Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet
Laaja stereoääni
Tukee tilaääntä toistettaessa musiikkia tai videoita Dolby Atmosilla
Kolme suunta

Liitännät ja laajen­net­tavuus Yksi Thunderbolt 3 (USB‑C) -portti, kolme USB‑C-porttia
Yhteensopivuus Mac Studio (2022 | 16 tuuman MacBook Pro (2019 tai uudempi) |14 tuuman MacBook Pro (2021) | 13 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi) | 15 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi) | MacBook Air (2018 tai uudempi) | Mac mini (2018 tai uudempi) | Mac Pro (2019
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki, Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *