Apple Powerbeats Pro – Totally Wireless ‑nappikuulokkeet

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
Powerbeats Prot ovat täysin langattomat nappikuulokkeet. Säädettäviin, tukevasti istuviin korvakiinnikkeisiin voidaan yhdistää useita korvanappivaihtoehtoja, jotka lisäävät kuulokkeiden käyttömukavuutta. PowerBeats Pro nappikuulokkeet ovat suunniteltu pysymään paikallaan riippumatta siitä, miten vauhdikkaasti liikkuu tai urheilee. PowerBeats Pro nappikuulokkeet kestävät hikeä ja vettä, joten treenata voi huoletta. Powerbeats Pro ‑nappikuulokkeiden vahva, tasapainoinen ääni on uuden akustisen suunnittelun tulosta. Ne tuottavat ääntä puhtaasti ja kirkkaammin sekä laajemmalla dynaamisella alueella. Loistavaan ääneen tarvitaan hyvä istuvuus ja tästä syystä nämä kuulokkeet suunniteltiin myös ergonomiaa silmällä pitäen parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi.

Kummassakin Powerbeats Pro kuulokkeessa on äänenvoimakkuuden ja kappaleiden säätimet, joten iPhonea tai muuta laitetta musiikin hallitsemiseen ei tarvita. Automaattisesti toimivat tunnistimet havaitsevat, kun kuulokkeet ovat korvissa ja alkavat toistaa musiikkia.

Pitkät treenit? Maraton? Tehoa riittää. Kummassakin kuulokkeessa on jopa 9 tuntia kuunteluaikaa, joten musiikki ei keskeydy. Latauskotelolla saa yhteensä jopa yli 24 tuntia toistoaikaa. Jos tarvitaan lisää virtaa akun ollessa vähissä, saa viiden minuutin Fast Fuel –latauksella jopa 1,5 tuntia toistoaikaa. Akunkeston parantamiseksi tunnistimet havaitsevat, kun kuulokkeet eivät ole käytössä, ja asettavat ne automaattisesti lepotilaan.

Äänellä aktivoitavaa apua saa sanomalla vain ”Hei Siri” ilman, että iPhoneen pitää tarttua. Powerbeats Pron voimanlähteenä toimii uusi Applen H1-kuulokesiru, joka muodostaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. Bluetooth-teknologian ansiosta näissä langattomissa kuulokkeissa on laajennettu kantama ja vähemmän katkoksia. Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi ja useat mikrofonit poimivat äänen ja suodattavat ympäristön melua pois.

Käyttöönotto on helppoa – avaa vain kotelo ja pidä sitä iPhonen lähellä – ja yhdistävät automaattisesti Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

248,00 €
Tai vain 41,00 € / kk
Tuotekoodi MV6Y2ZM/A
Liitäntä ja portit Bluetooth
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Pakkauksessa Powerbeats Pro Totally Wireless ‑nappikuulokkeet, Latauskotelo, Neljä erikokoista korvanappia, Lightning–USB-A-latauskaapeli, Pikaopas Takuukortti
Kuuloketyyppi In-ear
Muut ominaisuudet Hienkestävä, Roiskeenkestävä
Langaton Bluetooth

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *