Apple Magic Trackpad 2, tähtiharmaa

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote

Magic Trackpad 2 -ohjauslevy on Mac-pöytäkoneille suunniteltu Multi-Touch-ohjauslevy. Siinä käytetään kannettavista koneista tuttua Multi-Touch -tekniikkaa, jossa konetta käskytetään ohjauslevyä sormilla painamalla, sivelemällä, pyyhkäisemällä, yms. eleillä. Magic Trackpad 2 tukee kattavaa elevalikoimaa, sillä voi selata, vierittää, napauttaa ja nipistää aivan kuten kannettavan koneen touch padilla. Magic Trackpad 2 on myös varustettu Force Touchilla, joka mahdollistaa erilaiset toiminnot painalluksen voimasta riippuen. Magic Trackpad 2 toimii ladattavalla akulla.


Magic Trackpad 2 -ohjauslevy on yhteydessä Macciin langattoman Bluetooth-tekniikan avulla. Sitä voi käyttää hiiren sijaan tai yhdessä hiiren kanssa millä tahansa Mac-tietokoneella – jopa kannettavalla.


Magic Trackpad -ohjauslevyn Bluetooth-yhteys Macin kanssa on luotettava ja suojattu jopa 10 metrin etäisyydeltä. Magic Trackpad -ohjauslevy tunnistaa toimettomana olon ja se on varustettu päälle/pois-kytkimellä. Yhdessä nämä ominaisuudet auttavat säästämään akun käyttöaikaa.


Magic Trackpad toimii erinomaisesti myös esimerkiksi Photoshopin kanssa. Voit vierittää, zoomata ja pyörittää dokumentteja saumattomasti ja näin nopeuttaa työnkulkuasi.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

149,00 €
Tai vain 28,00 € / kk
Tuotekoodi MRMF2Z/A
Tuetut käyttöjärjestelmät Mac OS X (10.11 tai uudempi)
Tuetut käyttöjärjestelmät MacOS (10.11 tai uudempi)
Liitäntä ja portit Bluetooth 4.0, Lightning
Näppäinten määrä 1
Akku/paristot Kiinteä akku

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *