Apple Magic Mouse 2, tähtiharmaa

Tilaustuote |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote

Applen Magic Mouse 2 on langaton kosketuksella komennettava hiiri, eli Multi-Touch -hiiri. Koko Magic Mouse 2:n yläpinta on kosketettavaa lauetta ja hiiri itsessään on painike. Vierittäminen onnistuu pyyhkäisemällä hiiren pintaa mihin tahansa suuntaan yhdellä sormella ja verkkosivujen ja valokuvien selaaminen kahdella sormella. Osoittaminen ja kaksoisosoittaminen onnistuvat missä tahansa. Magic Mouse 2:n sisällä on siru, joka kertoo sille tarkkaan, mitä ohjastaja haluaa tehdä. Magic Mouse ei siis sekoita vierittämistä ja pyyhkäisyä toisiinsa. Se tunnistaa myös, jos sen päällä ainoastaan lepuutetan kättä. Magic Mouse 2 on varustettu ladattavalla akulla.


Magic Mouse 2 juttelee langattomasti Macin kanssa Bluetoothin kautta jopa 10 metrin etäisyydeltä, joten johdoista ja erillisistä sovittimista ei tarvitse huolehtia. 


Järjestelmäasetusten Magic Mouse 2 -osiossa voi ottaa ominaisuuksia käyttöön tai poistaa niitä käytöstä. Ehkä haluat vierittää, mutta et pyyhkäistä. Tai käyttää kahta painiketta yhden sijaan. Miten haluaakin asiat tehdä, Magic Mouse toimii juuri niin kuin haluaa.


Magic Mouse 2:n molempikätisen matalan muotoilun ansiosta hiiri sopii niin oikeaan käteen kuin vasuriinkin. Vasenkätiset voivat lisäksi helposti vaihtaa painiketoimintoja Järjestelmäasetuksissa.


 


Järjestelmävaatimukset  • Bluetooth-yhteensopiva Mac-tietokone

  • Mac OS X 10.11 tai uudempi

  • Muu näppäimistö ja hiiri käyttöönottovaiheessa

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

99,00 €
Tai vain 22,00 € / kk
Tuotekoodi MRME2Z/A
Tuetut käyttöjärjestelmät Mac OS X (10.11 tai uudempi), iOS 9.1 tai uudempi
Liitäntä ja portit Bluetooth, Lightning
Näppäinten määrä 1
Akku/paristot Kiinteä akku

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *