AirPods Pro (2. sukupolvi)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPods Pro -kuulokkeet on suunniteltu uusiksi, joten niissä on entistäkin upeampi äänenlaatu.

AirPods Pro -kuulokkeet kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. AirPods Pro -kuulokkeet alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois. Mukana on neljä paria silikonitulppia myös erittäin pienellä koolla, joten tulpat istuvat hyvin kaikenlaisiin korviin.

Mukautuva läpikuuluvuus minimoi kovien äänten (kuten hälytys­sireenien tai sähkötyökalujen äänen) voimakkuuden, joten ympäristössä tapahtuvat asiat ovat helpommin hahmotettavissa.

Aktiivinen taustamelun vaimennus on jopa kaksi kertaa tehokkaampi kuin edeltävässä mallissa ja mukautuu jatkuvasti korvan geometriaan ja korvatulppien istuvuuteen. Se vaimentaa ympäröivän maailman, jotta voi keskittyä täysillä musiikkiin ja puheluihin.

Kosketussäätimellä voi hallita toisto­toimintoja helposti kuulokkeen varresta. Pyyhkäisemällä säädetään äänen­voimakkuutta ylös tai alas. Painamalla toistetaan musiikkia, keskeytetään se tai vastataan puheluihin ja lopetetaan ne. Pitämällä painettuna vaihdetaan aktiivisen tausta­melun vaimennuksen ja mukautuvan läpi­kuulumistilan välillä.

AirPods Pro ‑kuulokkeet tuovat kuuntelu­kokemukseen uuden yksilöllisen ulottuvuuden. Kaikkien laitteiden kanssa toimivan räätälöidyn tilaäänen ja dynaamisen pään liikkeiden seurannan avulla voi uppoutua ympärillä olevaan ääneen. Adaptiivinen taajuus­korjaus ottaa kaiken irti AirPods Pron istuvuudesta. Näin jokainen nuotti soi kuten kuuluukin.

Uusi H2-siru on tausta­voima AirPods Pro -kuulok­keiden ja niiden edistyneen äänen­laadun takana. Erikoisvalmisteinen ajuri ja vahvistin toimivat yhdessä H2-sirun kanssa vähentäen säröä toiston aikana. Kuulet siis syvemmän basson ja kirkkaammat ylä-äänet kaikilla äänen­voimakkuuksilla. Myös äänenlaatu on upea. Tehokkailla uusilla mukautusalgoritmeillä siru prosessoi äänen entistä nopeammin ja säätää sitä samalla hetkellä, kun ääni kuuluu. Jokainen yksityiskohta mukautetaan korvan muotoon, joten uppoutua voi entistäkin korkea­luokkaisempaan ääneen.

Uudistettu sisäänpäin suunnattu mikrofoni käyttää äänen­parannusalgoritmeja äänen tunnistamiseen ja parempaan erotteluun. Ääni kuulostaa siis luonnollisemmalta puhelimessa ja video­puheluissa.

AirPods Pro -kuulokkeet voidaan ladata nopeasti ja helposti MagSafe latauskotelolla. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle tai MagSafe-laturille ja anna sen latautua. Kun käytettävissä ei ole langatonta latausalustaa, voi AirPods Pro -kuulokkeet ladata Lightning-portin avulla.

Yhdellä latauksella AirPods Pro -kuulokkeet tarjoavat 6 tuntia kuunteluaikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen tai läpikuuluvuuden ollessa päällä. Airpods Pro -kuulokkeiden MagSafe-latauskotelo antaa kaikkiaan 30 tunnin edestä virtaa.

Uusi U1-siru mahdollistaa Missä on...? -toiminnon tarkalla etsinnällä, joten voit paikantaa kotelon sijainnin tarkalleen.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

299,00 €
Tai vain 47,00 € / kk
Tuotekoodi MQD83DN/A
Ääniteknologia Applen oma high-excursion-ääniajuri | Erikoisvalmisteinen laajan äänialan vahvistin | Aktiivinen tausta­melun vaimennus | Mukautuva läpikuuluvuus | Räätälöity tilaääni ja dynaaminen pään liikkeiden seuranta | Adaptiivinen taajuus­korjain
Hien- ja vedenkestävät

Hien. ja vedenkestävät (IPX4):
AirPods Pro ja latauskotelo

Tunnistimet Kaksi suuntaavaa mikrofonia | Sisäänpäin suunnattu mikrofoni | Ihon tunnistus­anturit | Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi | Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi | Kosketussäädin
Siru

Applen H2-kuulokesiru
Applen U1-siru MagSafe-latauskotelossa

Akku ja virta Jopa 6 tuntia kuuntelu­aikaa yhdellä latauksella (jopa 5,5 tuntia tila­äänen ja pään liikkeiden seurannan ollessa käytössä)
Yhteydet Langaton Bluetooth 5.3 -tekno­logia
Pakkauksessa

AirPods Pro
MagSafe-latauskotelo kaiuttimella ja kiinnityslenkillä
Silikonitulpat (neljä kokoa: XS, S, M, L)
Lightning–USB‑C-johto
Dokumentaatio

Järjestelmävaatimukset iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa uusin iOS-versio | iPad-mallit, joissa uusin iPadOS-versio | Apple Watch ‑mallit, joissa uusin watchOS-versio | Mac-mallit, joissa uusin macOS-versio | Apple TV ‑mallit, joissa uusin tvOS-versio
Takuu Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register