Airpods langattomat nappikuulokkeet

Toimitusaika 1-2 päivää |
AirPodit ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. Airpodit alkavat toistamaan ääntä automaattisesti ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois.

Apple W1 -erikoissirulla varustetut AirPodit havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturin avulla, milloin ne ovat korvassa. Käyttää voi molempia tai vain toista kuuloketta, sillä W1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen taustamelua ja saaden äänen erottumaan paremmin kun puhuu esimerkiksi puhelimessa.

Airpodien latauskotelo antaa kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa ja 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan 3 tuntia lisää kuunteluaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 200 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 2-3 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

178,00 €
Tai vain 32,00 € / kk
Tuotekoodi MMEF2ZM/A
Tuoteominaisuudet Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä Yhden napautuksen käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi(1), Nopea pääsy Siriin kaksoisnapautuksella, Yli 24 tuntia akun käyttöaikaa latauskotelolla(3), Nopea lataus kotelossa Sävykäs ja korkealaatuinen
Liitäntä ja portit Bluetooth, Lightning
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Pakkauksessa Airpods, latauskotelo, Lightning-USB-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Langaton Bluetooth

Hintansa väärti

Nimimerkki: Tomppa | Lähetetty 12.3.2018
Tähteä

Antavat hyvän soundin, näyttävät hienoilta ja ovat helppo käyttää.

Tarpeellinen lisätarvike Apple tuotteilel

Nimimerkki: CX55 | Lähetetty 29.12.2017
Tähteä

Vihdoinkin Apple toi kunnolliset napit tuoteperheeseen. Helppo ja huoleton käyttää JA EI PIUHOJA! Hinta voi tuntua hieman korkealta, mutta en ole kyllä ostostani katunut.

Hyvät nappikuulokkeet

Nimimerkki: Simo9 | Lähetetty 29.12.2017
Tähteä

Tuntuu hyvältä korvassa, ovat kevyet ja helppo käyttää. Soivat hintaansa nähden erittäin hyvin ja monet samassa hintaluokassa pyörivät napit voisivat ottaa oppia Applen napeista. Ainut huomatus on, että ei välttämättä sovi ihan kaikille korva tyypeille.

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *