AirPods ja latauskotelo (2019)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPods latauskotelolla ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. Airpods -kuulokkeet alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois. Airpods -kuulokkeet tukevat nyt myös Siriä, jolle voi esittää pyyntöjä kuten ”vaihda kappaletta”.

Airpods -kuulokkeiden voiman­lähteenä toimii täysin uusi Applen H1-kuulokesiru, joka tuottaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. Airpods -kuulokkeet havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturin avulla, milloin ne ovat korvassa. Käyttää voi molempia tai vain toista kuuloketta, sillä H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kekustellessa puhelimessa tai puhuessa Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänen erottumaan paremmin.

Airpods -kuulokkeet voidaan ladata nopeasti ja helposti latauskotelolla käyttäen lightning-liitäntää.

Airpods -kuulokkeet tarjoavat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Airpods -kuulokkeiden latauskotelo antaa kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa ja 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan 3 tuntia lisää kuunteluaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

178,00 €
Tai vain 32,00 € / kk
Tuotekoodi MV7N2ZM/A
Tuoteominaisuudet Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä, helppo käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi, Siri nopeasti käytettävissä, toisto tai ohitus kaksoisnapautuksella, nopea lataus kotelossa, kotelo voidaan ladata Lightning-liittimellä
Liitäntä ja portit Bluetooth, Lightning
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Pakkauksessa Airpodsit, latauskotelo, Lightning-USB-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Langaton Bluetooth

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *