AirPods ja langaton latauskotelo (2019)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPods -kuulokkeet langattomalla latauskotelolla ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. AirPods -kuulokkeet alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois. AirPods -kuulokkeet tukevat nyt myös Siriä, jolle voi esittää pyyntöjä kuten ”vaihda kappaletta”.

AirPods -kuulokkeiden voiman­lähteenä toimii täysin uusi Applen H1-kuulokesiru, joka tuottaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. AirPods -kuulokkeet havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturin avulla, milloin ne ovat korvassa. Käyttää voi molempia tai vain toista kuuloketta, sillä H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kekustellessa puhelimessa tai puhuessa Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänen erottumaan paremmin.

AirPods -kuulokkeet voidaan ladata nopeasti ja helposti langattomalla latauskotelolla. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle ja anna sen latautua. Kotelon etupuolella olevasta LED-valosta näkee, että AirPodit latautuvat. Kun käytettävissä ei ole langatonta latausalustaa, voi AirPods -kuulokkeet ladata Lightning-portin avulla.

AirPods -kuulokkeet tarjoavat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Airpodsien latauskotelo antaa kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa ja 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan 3 tuntia lisää kuunteluaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

Normaali hinta: 228,00 €

Special Price 188,00 €

Tai vain 38,00 € / kk
Tuotekoodi MRXJ2ZM/A
Tuoteominaisuudet Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä, helppo käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi, Siri nopeasti käytettävissä, toisto tai ohitus kaksoisnapautuksella, nopea lataus kotelossa, Lataus langattomasti Qi-yhteensopivalla latausalustalla
Liitäntä ja portit Bluetooth, Lightning
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Pakkauksessa Airpodsit, langaton latauskotelo, Lightning-USB-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Langaton Bluetooth

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *