AirPods (3. sukupolvi)

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPods-kuulokkeet ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet, jotka on suunniteltu tuottamaan upea äänielämys. Ne asettuvat miellyttävästi juuri oikeaan kulmaan suunnaten äänen paremmin korviin. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. AirPods-kuulokkeet alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois. AirPods-kuulokkeiden voiman­lähteenä toimii Applen H1-kuulokesiru.

Adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikkia automaattisesti. Sisäänpäin suunnatut mikrofonit tunnistavat äänen ja säätävät sitten matalia sekä keskitason taajuuksia.

AirPods-kuulokkeet voidaan ladata nopeasti ja helposti MagSafe-latauskotelolla. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle tai MagSafe-laturille ja anna sen latautua. Kun käytettävissä ei ole langatonta latausalustaa, voi AirPods-kuulokkeet ladata Lightning-portin avulla.

Yhdellä latauksella AirPods-kuulokkeet tarjoavat 6 tuntia kuunteluaikaa. Airpods-kuulokkeiden MagSafe-latauskotelo antaa kaikkiaan 30 tunnin edestä virtaa ja 5 minuuttia latauskotelossa antaa noin 1 tunnin kuunteluaikaa tai noin 1 tunnin puheaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

198,00 €
Tai vain 34,00 € / kk
Tuotekoodi MME73ZM/A
Liitäntä ja portit Bluetooth 5.0, Lightning
Takuu Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta
Pakkauksessa AirPods, MagSafe-latauskotelo, Lightning–USB-C-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Muut ominaisuudet Hienkestävä, Roiskeenkestävä
Langaton Bluetooth
Langaton latausstandardi Qi-yhteensopivat latausmatot

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *