AirPodit ja langaton latauskotelo

Toimitusaika 1-2 päivää |
Ei arvosteluja | Arvostele tuote
AirPodit langattomalla latauskotelolla ovat laadukkaat langattomat kuulokkeeet. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun ne otetaan latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin. Airpodit alkavat toistamaan ääntä automaattisesti jos ne laitetaan korviin ja ääni keskeytyy, kun ne otetaan korvista pois. AirPodit tukevat nyt myös Siriä, jolle voi esittää pyyntöjä kuten ”vaihda kappaletta”.

AirPodien voiman­lähteenä toimii täysin uusi Applen H1-kuulokesiru, joka tuottaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. AirPodit havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturin avulla, milloin ne ovat korvassa. Käyttää voi molempia tai vain toista kuuloketta, sillä H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kekustellessa puhelimessa tai puhuessa Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänen erottumaan paremmin.

AirPodit voidaan ladata nopeasti ja helposti langattomalla latauskotelolla. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle ja anna sen latautua. Kotelon etupuolella olevasta LED-valosta näkee, että AirPodit latautuvat. Kun käytettävissä ei ole langatonta latausalustaa, voi AirPodit ladata Lightning-portin avulla.

AirPodit tarjoavat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Airpodsien latauskotelo antaa kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa ja 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan 3 tuntia lisää kuunteluaikaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 300 €:n tilauksille. Varastotuotteilla 1-2 päivän toimitusaika.

Soita meille, jos tilauksella on kiire, niin käsittelemme sen heti.

Katso täältä lukuisat maksuvaihtoehtomme

228,00 €
Tai vain 38,00 € / kk
Tuotekoodi MRXJ2ZM/A
Tuoteominaisuudet Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä, helppo käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi, Siri nopeasti käytettävissä, toisto tai ohitus kaksoisnapautuksella, nopea lataus kotelossa, Lataus langattomasti Qi-yhteensopivalla latausalustalla
Liitäntä ja portit Bluetooth, Lightning
Takuu 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki., Yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.
Pakkauksessa Airpodsit, langaton latauskotelo, Lightning-USB-kaapeli
Kuuloketyyppi In-ear
Langaton Bluetooth

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *